Muzički centar Pejić - mesto gde deca kroz pesmu i igru uče o pravim vrednostima

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jan.2022, 05:31

"Muzički centar Pejić" - mesto gde deca kroz pesmu i igru uče o pravim vrednostima

"Muzički centar Pejić" je tvorevina iskrene ljubavi i energije koja ima za cilj da se muzika na što jednostavniji način približi deci najmlađeg uzrasta. Cilj ove edukativne ideje je da se deca kroz igru okrenu i usmere pravim vrednostima, da zavole muziku i sama shvate da je sa muzikom sve lepše i zanimljivije. Da uz muziku rastu, upoznaju je, istražuju i razviju sve svoje motorne, psihičke i fizičke već urođene kapacitete.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

NIŠ OTVARA MUZIČKI CENTAR: Tvorevina iskrene ljubavi gde će deca da stiču razna znanja i samopouzdanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2022

Niš želi zdravo okruženje za odrastanje dece..."Muzički centar Pejić" je tvorevina iskrene ljubavi i energije koja ima za cilj da se muzika na što jednostavniji način približi deci najmlađeg uzrasta. Cilj ove edukativne ideje je da se deca kroz igru okrenu i usmere pravim vrednostima, da zavole...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.