Mladi Aleksinčani uspešni na međunarodnom džiju-džicu turniru

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2019, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Aleksinčani uspešni na međunarodnom džiju-džicu turniru

U konkurenciji oko 400 takmičara iz preko 60 klubova iz 9 evropskih država na međunarodnom tuniru "Budapest open 2019" u Mađarskoj, takmičari Džiju-džicu kluba N i F iz Aleksinca osvojili su pet medalja, od čega tri zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu.

Aleksinački klub je nastupio sa takmičarima u mlađim kategorijama - kod pionira, nada, kadeta i juniora.

Svojim radom, zalaganjem i rezultatima izdvajaju se od ostalih takmičara. Svi naši takmičari >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su zablistali, odlično su radili svoje borbe i ostvarili izuzetno veliki uspeh - kažu u aleksinačkom klubu.

Osvajači zlatnih medalja; foto: Džiju-džicu klub NiF

Zlatne medalje su osvojili Danijela Joić (12) u konkurenciji pionirki (do 57 kg), Mladen Milovanović (15) u kategoriji nada (do 60 kg) i Andrija Bogdanović (16) u kategoriji kadeta (do 81 kg).

Nemanja Pejčić (19) je osvojio srebrnu medalju u kategoriji juniora (preko 94 kg), dok je treće mesto pripalo Milošu Miljkoviću (18) iz Vakupa u kategoriji juniora do 77 kg.

Na turniru se posebno izdvojio Andrija Bogdanović koji je ostvario ukupno pet pobeda i prvi put pokazao taktičku stabilnost u toku svih mečeva čime je pokazao da se na njega ozbiljno može računati u budućnosti - kažu u klubu.

Borce iz Aleksinca je predvodio najbolji takmičar kluba i mladi trener Nikola Trajković, dok je ulogu glavnog sudije na jednom borilištu imao međunarodni sudija „Continental A“ licence Dragan Trajković iz Aleksinca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.