Mislila da je ljubavnica njenog muža, a sada mora da joj plati POLA MILIONA dinara!

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jun.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislila da je ljubavnica njenog muža, a sada mora da joj plati POLA MILIONA dinara!

Ljubinka G. nasrnula je na komšinicu misleći da je u ljubavnoj vezi sa njenim mužem.

Tek kada je povredila, uvidela je da je pogrešila


Osnovno javno tužilaštvo u Nišu nastavilo je krivični postupak protiv Ljubinke G. (73) zbog sumnje da je čekićem za meso prošle godine izudarala komšinicu Ljubinku Jovanović (62) po glavi.

Ljubinka je nasrnula na komšinicu misleći da je u ljubavnoj vezi sa njenim mužem. Tek kada je povredila nesrećnu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ženu uvidela je da je pogrešila.

Optužena Ljubinka ni nakon osam meseci, iako je priznala krivicu, nije isplatila 500.000 dinara odštete napadnutoj Ljubinki Jovanović.

– Traumu koju sam preživela nikakav novac ne može da mi nadoknadi, ali sam pristala na nagodbu jer se radi o starijoj ženi. Izvinila mi se i priznala da je pogrešila, pa sam smatrala da nema smisla da u tim godinama ide u zatvor, ali od tada niti je uplatila novac niti smo imali bilo kakav kontakt sa njom. Iznenadilo me sve to jer je u tužilaštvu sve priznala i potpisala. Rok za isplatu je istekao 6. juna i očekujemo da tužilaštvo nastavi krivični postupak, a nakon toga ću u parnici ostvariti odštetni zahtev – kaže Ljubinka Jovanović.

Njen sin Marko Jovanović ispričao je da se Ljubinka J. još uvek nije oporavila u potpunosti od traume i napada.

– Moja majka je još pod traumom jer se napad desio pred ulazom u zgradu. Svaki dan kada pođe nekuda, ispred ulaza se podseti na to, pa smo odlučili da promenimo stan i odselimo se iz te zgrade – kaže Marko.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.