Izvor: JUGpress.com, 22.Feb.2024, 21:02

Milić: Komitet za profesionalnu etiku odbacio sve prijave protiv lekara kardiohirurgije

NIŠ

Na današnjoj sednici Komiteta za profesionalnu etiku Univerziteta u Nišu ODBAČENE SU SVE PRIJAVE koje je podneo direktor UKC Niš Zoran Perišić protiv lekara niške kardiohirurgije uključujući i prijavu za studiju iz 2020.g. U Nišu je danas pobedila akademska čestitost…. , napisao je danas na X mreži profesor dr Dragan Milić, direktor Kardiohirurgije UKC Niš.

“Ako ne reagujemo na nepravdu, vremenom postajemo pasivni na zlo oko nas, čime na kraju gubimo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sposobnost da branimo sebe i one koje volimo” – Julian Assange

Na sednici Komiteta za profesionalnu etiku Univerziteta u Nišu koja je održana danas, ODBAČENE SU SVE PRIJAVE protiv naše klinike za kardiohirurgiju (ukupno 4) za navodno neetično postupanje uključujući i prijavu kojom se osporavaju rezultati rada studije koja je radjenana na našoj klinici u toku vanrednog stanja uvedenog zbog pandemije koronavirusom 2020. godine. Po dve prijave podneli su direktor UKC Niš dr Zoran Perišić i šef katedre UNO Hirurgija dr Miroslav Stojanović…

Cela naša Klinika zahvalna je svim članovima Komiteta za profesionalnu etiku Univerziteta u Nišu na akademskoj čestitosti. Opšti interes i Istina bili su danas iznad ličnih animoziteta, netrpeljivosti i ljubomore.

Verujemo u Pravdu za koju vredi boriti se….”, napisao je na fejsbuku dr Milić. (kraj)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.