Izvor: JUGpress.com, 01.Jul.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Marinović kandidat za novog Poverenika

BEOGRAD

(NUNS)

Milan Marinović, vd predsednika Prekršajnog suda u Beogradu kandidat za novog Poverenika za zaštitu podataka ličnosti i za dostupnost informacija od javnog značaja.

Tako su većinom glasova odlučili članovi skupštinskog Odbora za informisanje.

Za Marinovića je glasalo 10 članova odbora, dok je Nevena Ružić dobila jedan glas, a Bojan Milosavljević nijedan glas.

Odbor će predložiti parlamentu Srbije izbor Marinovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << a za njegov izbor potrebna je prosta većina.

Za funkciju Poverenika Marinovića je predložila Srpska napredna stranka.

(foto:Medija centar)

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Milan Marinović kandidat za poverenika

Izvor: RTS, 01.Jul.2019

. Vršilac dužnosti predsednika Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović kandidat je za novog poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.