Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2021, 22:24

Mihajlović: Registri pedofila i nasilnika da budu javni

VLASOTINCE

Svih ovih dana najveća pažnja medija usmerena je na priču vezanu za Miroslava Mike Aleksića, poznatog režisera, scenariste i učitelja glume.

Mi smo se kao Vlada i Koordinaciono telo odmah oglasili u vezi ovog slučaja, a mogu reći da dugujemo veliku zahvalnost policiji i tužilaštvu koji su se odmah angažovali na ovom slučaju. Zahvalnosti ide i na ženama i devojčicama koje su prijavile ovaj slučaj, kao i medijima koji su reagovli u skladu sa novinarskim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kodeksom.

Mi imamo registar pedofila i on je uspostavljen pre nekoliko godina, a on je bio zatvoren za javnost, a imamo i registar nasilnika.Ovi registri treba da se prošire i da budu javni. Kao društvo bili smo prilično zatvoreni, mada kod nas ima pedofilije i nasilništva, pa tako moramo ispred svih generacija koje su ispred nasda učinimo sve da smanjimo i ohrabrimo žrtve da prijave kako bi smo imali sve informacije vezane za tako nešto – kazala je u vezi ovog slučaja ministarka Zorana Mihajlović.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.