Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2021, 10:22

Mihajlović: Lažne optužbe Jeremića

BEOGRAD

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da neće proći pokušaji dela opozicije koji bi hteli da podižu svoj rejting blateći nečiji rad i rezultate.

Odgovarajući na današnju izjavu predsednika Narodne stranke Vuka Jeremić Mihajlović je poručila da bi on lažnim optužbama sebi da podiže rejting, umesto da se obrati institucijama.

Kad neka stranka nema uporište kod građana, kao što je Narodna stranka Vuka Jeremića, onda >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je najlakše da svoj rejting pokušavaju da podignu tako što će u javnosti lansirati optužbe protiv nekog čije ime će privući pažnju medija, navela je Mihajlović.

Pritom se, kako je ocenila,. ne libe ni da preuzimaju ulogu institucija kojima bi, da su iskreni u svojim namerama, prvo trebalo da se obrate ako imaju dokaza da je nešto rađeno protivzakonito.

„Ali, pre nego što krenete nekog da blatite i da iznosite najteže optužbe, trebalo bi barem da se informišete toliko da znate da Ministarstvo nije to koje će bilo koga ni priključiti niti isključiti sa napajanja električnom energijom“, navela je Mihajlović.

Zato, kako je istakla, neće da ćuti na takve optužbe.

„Jer svaki put kad bez argumenata napadnete nekog ko radi po zakonu, i čiji je prioritet da i javna preduzeća posluju preglednije i efikasnije, direktno pomažete onima koji imaju suprotne interese i kojima odgovara “lov u mutnom” i uništavanje strateški važnih preduzeća kao što su EPS i Elektrodistribucija Srbije”, navodi Mihajlović u pisanoj izjavi.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.