Izvor: JUGpress.com, 04.Nov.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ na sajmu u Novom Sadu

NOVI SAD

Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ biće održana od petka, 8. do ponedeljka, 11. novembra.

Ponuda zlatnog i srebrnog nakita, dragog kamenja, kovanica, legura, lemova, mašina za graviranje, alata i opreme za zlatarstvo, alarmnih sistema, ambalaže i novih tehnologija u izradi nakita, čini Međunarodnu izložbu SJAJ idealnim mestom za sve koji posluju u oblasti zlatarstva. Odličan poslovni ambijent omogućava ostvarivanje saradnje zlatara iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << celog regiona, koji na Sjaju imaju priliku i da unaprede znanje kroz stručne skupove i radionice.

Časovničare očekuju ručni, džepni, stoni, zidni i reklamni satovi, kao i alati za časovničarstvo.

U subotu, 9. i nedelju, 10. novembra biće održana i izložba GEMEXPO. Tokom Izložbe SJAJ biće organizovano i ocenjivanje kvaliteta, a najboljima uručena priznanja.

Ulaz na Izložbu je besplatan uz registraciju posete.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.