Martin Luter King tema novog časa konverzacije na engleskom

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martin Luter King tema novog časa konverzacije na engleskom

I ovog četvrtka 24. januara će svi zainteresovani moći besplatno da provežbaju i usavrše znanje engleskog, najavljuju iz Američkog kutka, a tema koja će biti osnov vežbe je govor Martina Lutera Kinga. Čas počinje u 17 sati.

Na času konverzacije na engleskom učesnici će dobiti članak, rečnik i priliku da razgovaraju, razmene iskustva i mišljenja sa ostalima.

Svake nedelje se na časovima konverzacije govori na neku temu, a ove će učesnici pričati o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koliko je vremena trebalo da rođendan Martina Lutera Kinga postane praznik.

Stivi Vonder napisao je pesmu Happy Birthday kao znak podrške uvođenju ovog praznika. Poziv je otvoren za sve zainteresovane i možete proslediti informaciju dalje - kažu u Američkom kutku.

Čas traje sat vremena i ubuduće će se održavati u Američkom kutku svakog četvrtka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.