Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marihuanu proizvodio u dedinoj vikendici

NIŠ

Niška policija uhapsila je N.M. (1994.) iz tog grada zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je , prilikom pretresa vikendice, koja je vlasništvo dede osumnjičenog, pronašla improvizovanu mini laboratoriju i opojnu drogu marihuanu.

U vikendici je pronađena marihuana ukupne težine 643,07 grama (u suvom stanju težine 160,47 grama, u polusuvom stanju težine 39,3 grama i u sirovom 443,3 grama), kao i delovi improvizovane >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << laboratorije, lampa i ventilator i kutija sa sedam biljaka u fazi klijanja .

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Mladić (23) gajio marihuanu u dedinoj vikendici

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Sep.2017

Kako je saopštila PU Niš, policija je uhapsila N.M. iz Niša, starog 23 godine, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojne droge...Prilikom pretresa vikendice u okolini Niša, koja je vlasništvo dede osumnjičenog mladića, policija je pronašla...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.