Luka Veljković je kralj kukuruza i Dečjeg maskenbala

Izvor: juGmedia, 06.Jul.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Veljković je kralj kukuruza i Dečjeg maskenbala

Maskiran u kralja kukuruza Luka Veljković osvojio je večeras prvo mesto na Dečijem maskenbalu u konkurenciji od šesdesetak devojčica i dečaka i dobio bicikl i mnogobrojne vredne nagrade , na platou ispred Kulturnog centra.

Nagradu za najmlađu učesnicu karnevala osvojila je Danka Stanković, a za najmlađeg učesnika proglašen je Andrija Ilić

Druga nagrada pripala je Isidori Jović koja bila maskirana u Kip slobode, dok je treću nagradu osvojila Iva Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za masku indijanke.

Pred jedanaestoročlanim žirijem i mnogobrojnom publikom smenjivale su  dobre vile i anđeli, kleopatra i princeze, ovčica, dinosaorus, robot i naučnik, kao i supermen, šeik, mafini i druge maske.

Dok je žiri donosio tešku odluku, publiku su zabavljale članice plesne grupe Step by Step.

Veliki dečiji maskenbal bio je centralni događaj druge večeri Leskovačkog karnevala.

Ipak, moramo da priznamo, večeras je redakciji Jugmedie srcu najviše prirastao ovaj mali naučnik.

Emilija Mladenović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.