Lovokradice ubile srnu, a onda repetirali pušku na lovočuvara

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Apr.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovokradice ubile srnu, a onda repetirali pušku na lovočuvara

U ataru sela Loznac, dve za sada nepoznate osobe izvršile su krivična dela lovokrađe i napad puškom na službeno lice. Policija i tužilaštvo su preuzeli slučaj. Za počiniocima se intenzivno traga.

Ovo se desio 20. aprila, oko 19.30 časova u lovištu "Krvevac" u ataru sela Loznac kod Aleksinca.

Od ljudi koji su upoznati sa događajem saznali smo detalje:

"Lovačko udruženje Srndać iz Žitkovca kontroliše lov nad atarom sela Loznac. Nakon saznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << da se u jednom delu šume čuju pucnji, lovočuvar se uputio na lice mesta. Tamo je zatekao dvojicu lovokradica koji su ubijenu srnu vezali kaišem. Iako je lovočuvar po službenoj dužnosti postupio, na njega su lovokradice uperile pušku i repetirale." - ističe naš sagovornik.

Iz Lovačkog udruženja Srndać se zahvaljuju policiji i tužilaštvu na brzoj reakciji u cilju pronalaženja počinioca.

Aleksinačke vesti

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.