Likovna lolonija Na krilima mašte na Vlasinskom jezeru

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jun.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Likovna lolonija "Na krilima mašte" na Vlasinskom jezeru

Učesnici 23. Likovne kolonije „Na krilima mašte“ otputovali su danas na Vlasinsko jezero gde će narednih pet dana učestvovati u različitim radionicama sa akademskim slikarom Dejanom Nedeljkovićem.

Grad Leskovac podržao je ovu koloniju sa 400 000 dinara.

„Za dve decenije, likovna kolonija „Na krilima mašte“ pružila je podršku mnogim talentovanim učenicima i podstakla ih da razviju ljubav prema likovnoj umetnosti. Mnogi od njih danas su akademski >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << slikari, arhitekte, dizajneri, pa možemo da kažemo da je likovna kolonija ispunila svoj cilj – rekao je Slobodan Glišić, pomoćnik gradonačelnika, koji je u ime grada i gradonačelnika Leskovca deci poželeo srećan put.

Organizator i ove likovne kolonije je Dom kulture u Pečenjevcu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.