Lažni incident na Kosovu - pa zar vas nije sramota Obradovićeva?

Izvor: KMnovine.com, 03.Jul.2015, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni incident na Kosovu - pa zar vas nije sramota Obradovićeva?

Poslanice Skupštine Srbije sastale su se danas u Prištini sa poslanicama tzv. "kosovskog parlamenta", a sastanak je obeležio incident oko spominjanja "Republike Kosovo" u filmu o ulozi žena u društvu i odnosima Beograda i Prištine, piše Blic.


   
Kao da se takmiče u izdaji - Marija Obradović    

Na to je reagovala poslanica Narodne skupštine Marija Obradović, ocenivši da se radi o >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << gaženju sporazuma koji je prethodno postignut.

- Vi ste pogazili sporazum jer smo se dogovorile da se ne spominje tzv "republika Kosovo", niti da mi kažemo da smo došle u južni deo Srbije, već da budemo tolerantni - rekla je Obradović nakon projekcije filma pod nazivom "Pratite nas".

('Blic' ovde, po ustaljenom običaju, ne dodaje nikakve navodnike ispred tzv "institucija" lažne i kriminalističke tvorevine pa takvo pisanje o ovom događaju o "nepriznavanju" separatista sa KiM izlazi iz redova logičnog i zdravorazumnog poimanja stvari).

Frapantna i bedna slika "herojskog držanja" izlazi na videlo već pre polovine teksta:

- Problem je bio što smo se dogovorili da oni ne govore 'Republika Kosovo', a mi da ne govorimo da smo u južnom delu Srbije, jer to nije tema sastanka.(?) To nije ispoštovano, jer nam je predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji poželeo dobrodošlicu u Skupštinu Republike Kosova - objasnila je Obradović.

Ona je navela da je reagovala, da je ukazala da su prekršili dogovor, ali i da će poslanice iz Skupštine Srbije preći preko toga, jer im je mnogo važnije da taj proces uspe. Ovakav bestidni, licemerni i izdajnički pristup "rešavanju problema" je kršenje svakog zakona i Ustavnih odredbi države Srbije koje se odnose na celovitost države i njen teritorijalni integritet. Osim toga, ova kao i sve druge poslanice Skupštine Srbije, uspeće da se izbore za svoje plate i novčane nadoknade sramoteći srpski narod na čijoj grbači žive, istovremeno njegov deo na Kosovu i Metohiji polako dovoditi u red za klanje.

Kako može uspeti bilo kakav dogovor ako se vi, kao poslanice u Skupštini Srbije, gazeći Ustav i zakone po kojima radite, sastajete sa separatistima i teroristima UĆK (koje je čak vaša koleginica u nemačkom parlamentu, i to turskog porekla, jasno i glasno nazvala teroristima i ubicama) i to tako što "prelazite" preko njihovog kršenja zakona i dozvoljavate da vama manipulišu kako bi zaokružili svoju kriminalnu ideju otcepljenja dela srpske teritorije?

Šta ćete na taj način uspeti? Da izdate svoju državu i ponizite prvo sebe a onda i prevareni srpski narod. Pa zar vas baš ni malo nije sramota, Obradovićeva? Čega ste se bojali da napustite jedan takav sastanak a šta vas je motivisalo da prećutite da ste došle u južnu srpsku pokrajinu?

Za srpski narod, na ovaj način, jedini uspeh jeste da zbog kršenja Ustava i izdaje Kosova i Metohije, završite iza rešetaka Vi, gospođo Obradović, i sve vaše koleginice i kolege iz srpskog Parlamenta, Skupštinne i Vlade.

Eto tako vide vaš uspeh izdati Srba sa Kosova i Metohije.



Piše: Ivan Maksimović
Pripremile: KM Novine



Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.