Lažna pretnja bombom dok je izvođen “Konstantin”

Izvor: juGmedia, 28.Feb.2013, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna pretnja bombom dok je izvođen “Konstantin”

NIŠ – Zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda, niška policija je uhapsila Marka S.(28) iz Niša.

Sumnja se da je Marko sinoć oko 20,50 časova, u vreme premijernog izvođenja predstave „Konstantin“ telefonom pozvao dežurnu službu Policijske uprave u Nišu i lažno prijavio da je u zgradi Pozorišta postavljena bomba.

Policija je izvršila detaljan pregled zgrade Narodnog pozorišta, bez prekida same predstave, a bezbednost prisutnih nijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << momenta nije bila ugrožena obzirom da je zgrada Narodnog pozorišta bila pod stalnim nadzorom policije.

Marko će, sa krivičnom prijavom, u toku dana biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Nišu radi saslušanja.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.