Izvor: JUGpress.com, 11.Feb.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LINK group obezbedio besplatne kurseve engleskog jezika za đake u Osnovnoj školi „Vasa Pelagić”

LESKOVAC

Uspešno se nastavlja akcija u kojoj ITAcademy, kao deo LINK groupa, poklanja besplatne online kurseve engleskog jezika đacima osnovnih škola u Srbiji.

U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 60 osnovnih škola, u kojima je više od 260 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili usavrši engleski jezik.

“Ponosno objavljujemo da se akciji priključuju i škole iz naših krajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i da će mogućnost da dodatno nauče engleski jezik sada imati i đaci iz Osnovne škole „Vasa Pelagić” iz Leskovca.

Nakon što se registruju na strani prijave, đacima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara, a kursevi su klasifikovani prema različitim nivoima znanja, koji se određuju nakon početnog testa.

Pozivamo i ostale kompanije koje na bilo koji način mogu da doprinesu da se poboljšaju kvalitet i uslovi života naših najmlađih članova društva da se uključe u slične akcije i omoguće im srećnije i bezbrižnije odrastanje i detinjstvo”, navode iz ove kompanije.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Besplatni kursevi engleskog za Zmajevce

Izvor: OkRadio.rs, 12.Feb.2019, 14:29

Vranje - Uspešno se nastavlja akcija u kojoj ITAcademy, kao deo LINK groupa, poklanja besplatne online kurseve engleskog jezika đacima osnovnih škola u Srbiji. U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 60 osnovnih škola, u kojima je više od 260 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.