Kuršumlija: Za obnovu gazdinstva još osam dana

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Apr.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuršumlija: Za obnovu gazdinstva još osam dana

Opština Kuršumlija, Odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj, služba za poljoprivredu, podseća poljoprivredne proizvođače da je u toku registracija i obnova poljoprivrednih gazdinstava za 2016. godinu.

Obnova poljoprivrednih gazdinstava traje do 30. aprila. Svi poljoprivredni proizvođači ukoliko žele da konkurišu za bilo koju vrstu podsticaja i subvencija u poljoprivredi u obavezi su da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo u aktivnom statusu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

Ovim putem pozivamo sve one koji do sada nisu registrovali ili izvršili obnovu svojih poljoprivrednih gazdinstava da to mogu obaviti u kancelariji za poljoprivredu ul. Palih Boraca br.25. u predviđenom roku, saopštio je Jovica Đinović, sam. str. sar. za poljoprivredu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.