Kovid ambulanta u Pirotu menja mesto - od danas u Pazaru

Izvor: JužneVesti.com, 01.Dec.2020, 11:19

Kovid ambulanta u Pirotu menja mesto - od danas u "Pazaru"

Zbog sve većeg broja pacijenata i pritiska na dosadašnju kovid ambulantu “Tijabaru”, Dom zdravlja u Pirotu odlučio je da kovid ambulanta od danas bude u ambulanti “Pazar”. Kažu i da će, zbog angažovanja većeg broja ljudi za rad u kovid ambulanti, privremeno zatvoriti ambulantu “Tigar”.

Iz Doma zdravlja saopštavaju da će svi ne-kovid pacijenti moći na preglede od danas u ambulantama “Tijabara” i “Bolnica”. Navode i da od 1. decembra prestaju sa radom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << terenske ambulante.

Još jednom apelujemo na maksimalnu tolerantnost I korišćenje telefonskih kontakata, kako za davanje daveta, tako I da produžavanje recepata kod hronične terapcije – poručuju iz Doma zdravlja.

Inače, na sednici Gradskog kriznog štaba u Pirotu juče je situacija i dalje procenjena kao nepovoljna.

Još 78 osoba zaraženo je virusom korona u Pirotskom okrugu, poslednji su podaci lokalnog Zavoda za javno zdravlje,Na osnovu detaljne analize medicinske struke, predstavnika Zavoda za javno zdravlje, Doma zdravlja i Opšte bolnice Pirot, procena je da u ovom trenutku nema elemenata za uvođenje vanredne sitiacije na nivou grada, ali se i dalje kontinuirano prati opšta situacija u gradu, zdravstvenim ustanovama i radnim kolektivima - kažu iz Štaba.

Podsetimo, prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, još 78 osoba zaraženo je virusom korona u Pirotskom okrugu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.