Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2022, 21:49

Kosovska Agencija za borbu protiv korupcije istražuje neke funkcionere Srpske liste

PRIŠTINA

Kosovska Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula je istražni postupak protiv funkcionera iz redova Srpske liste, potvrđeno je danas Radiju Slobodna Evropa.

Za RSE je potvrđeno da je razlog za pokretanje postupka to što funkcioneri Srpske liste nisu redovno prijavili imovinu i primanja koja ostvaruju.

Postupak je pokrenut protiv predsednika Srpske liste Gorana Rakića, zamenika predsednika Skupštine Kosova iz redova Srpske liste Slavka Simića, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << šefa poslaničke grupe Srpske liste u Skupštini Kosova Igora Simića, poslanika Zorana Mojsilovića i Verice Ćeranić i bivšeg poslanika Ivana Todosijevića.

Postupak je pokrenut i protiv gradonačelnika Severne Mitrovice Milana Radojevića, gradonačelnika Leposavića Zorana Todića i odbornika u Skupštini opštine Severna Mitrovica Aleksandra Spirića.

Kosovska Agencija za borbu protiv korupcije je pokrenula istražni postupak i protiv Zlatka Minića, Miodraga Ralića, Veroljuba Stankovića, Milorada Jovanovića, Milana Ivanovića i Srđana Nikolića.

Iz Agencije su naveli da se preduzimaju sve istražne radnje oko prikupljanja i analiziranja relevantne dokumentacije, navodi RSE.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.