Izvor: JUGpress.com, 08.Dec.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrolišu vožnju u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika

LESKOVAC-VRANJE-NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije u periodu od 9. do 15. decembra 2019. godine sprovešće pojačanu kontrolu saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Ova međunarodna akcija će se sprovoditi u 29 država članica organizacije TISPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope), >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << navodi MUP Srbije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da je od početka godine iz saobraćaja isključeno više od 42.000 vozača zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Među njima više od 1.700 je upravljalo vozilom u stanju potpune alkoholisanosti.

Takođe, 350 vozača je isključeno zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, dodaje MUP Srbije.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.