Kolone vozila na Gradini - čekanje i na ulaz i izlaz iz Srbije oko 90 minuta, plus vreme na bugarskoj strani

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Avg.2021, 20:20

Kolone vozila na Gradini - čekanje i na ulaz i izlaz iz Srbije oko 90 minuta, plus vreme na bugarskoj strani

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS od 19 časova, zadržavanja na našim graničnim prelazima su promeljiva. Na putničkim terminalima čeka se čeka se oko 90 minuta.

Izlaz iz Srbije: oko 90 minuta

Iako se prema zvaničnim informacijma na ulaz u Srbiju čeka oko 30 minuta, prema infomacijma koje mi posedujemo vreme ulaska u zemlju je dva do tri puta duže.

Još ako se tome pridodta zadržavanje kod bugarske policije, vreme prelaska obe granice je mnogo duže.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Kolone na auto-putu ka Bugarskoj duže od 10 kilometara, čeka se više od 4 sata

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2021, 10:52

Kolona vozila ispred Graničnog prelaza Gradina duga je preko 10 kilometara pa se zadržavanje do prelaska u Bugarsku meri satima. Na ulasku u zemlju na tom prelazu gužvi nema, dok je zadržavanje za izlazak iz Srbije na Graničnom prelazu Preševo oko 60 minuta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.