Kod Vinika nastradao pešak

Izvor: juGmedia, 25.Nov.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Vinika nastradao pešak

NIŠ – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć, oko 21,30 časova, putu Niš – Prosek, u blizini naselja Vinik, nastradao je četrdesetčetvorogodišnji muškarac.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog motornog vozila “be-em-ve“, beogradskih registarskih oznaka, prednjim delom vozila udario u pešaka, koji je na mestu događaja preminuo.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Nišu, uz prisustvo policije.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo stradao pešak

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Nov.2014

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac je izgubio život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 21,30 časova u blizini naselja Vinik, na državnom putu Niš-Prosek, navodi se u saopštenju Policijske uprave Niš...Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač putničkog motornog vozila...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.