Kocić najkorisniji igrač ARKUS lige, Anđelković i Ristović produžili ugovor sa Dubočicom

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jun.2023, 16:58

Kocić najkorisniji igrač ARKUS lige, Anđelković i Ristović produžili ugovor sa Dubočicom

Drugu godinu zaredom golman rukometaša Dubočice Miroslav Kocić proglašen je za MVP-a i najkorisnijeg igrača ARKUS lige, dok je Uprava tog kluba produžila ugovore sa Lazarom Anđelkovićem i Goranom Ristovićem.

Iako sa 42 godine Kocić je i ove sezone bio na visini zadatka i jedan je od najzaslužnijih za plasman na 5. mesto, pošto je na čak 7 mečeva upravo on proglašavan za igrača utakmice. Teodorović veruje Anđelkoviću; foto: RK Dubočica

Osim njega >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i kapitena Atanaskovića ove sezone posebno su se istakli i desno krilo Lazar Anđelković i pivot Goran Ristović koji su zajedno postigli skoro 200 pogodaka, pa su u leskovačkom superligašu srećni što će dvojac i naredne sezone nositi dres ”Vukova”.

Ristović Goran (28) i Anđelković Lazar (21) produžili su saradnju sa našim klubom. Ristović je protekle sezone zabeležio 102 pogotka na 25 utakmica, dok je Anđelković postigao 93 u 20 susreta sa protivnicima. Igrači koju su uz Kocića, koji je MVP prvenstva i kapitena Atanaskovića nosili igru Dubočice, ostaju verni klubu, na veliko zadovoljstvo navijača, stručnog štaba i uprave kluba - kažu iz Dubočice.

Ristović ove sezone među najboljim pivotima lige; foto: RK DubočicaDodaju i da će pripreme početi 31. jula, kada će trener Đorđe Teodorić obaviti prozivku igrača.

Podsetimo, redove Dubočice već su pojačali Vranjanac Petar Petrović, kao i braća Miloš i Lazar Pavlović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.