Izvor: JUGpress.com, 24.Feb.2024, 18:00

Koalicija “Niš, moj grad” i Nova demokratska stranka Srbije potpisali su deklaraciju o saradnji

NIŠ

Koalicija “Niš, moj grad” i Nova demokratska stranka Srbije potpisali su deklaraciju o saradnji. U zajedničkoj saradnji vide, kažu, novu nadu za grad Niš.

Na taj način se obavezujemo da ćemo biti jedna staklena, providna buduća vlast. Ova deklaracija, koju ćete imati priliku svi da vidite i biće dostupna javnosti, biće naka sublimacija svih nekih stvari koje su zapravo neophodne kako bi grad Niš bio grad nade i grad koji može da se razvija, kaže Miodrag >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stanković iz Koalicije Niš, moj grad.

Kao narodna poslanica Novog DSS-a želim da čujem sve probleme naših sugrađana i potrudiću se da ih sve iznesem na neki viši nivo. Da bismo rešili naše probleme potrebna nam je pomoć baš naših građana. Zato molim sve nađe građane da se ujedinimo i da zajednički rešimo naše probleme. kaže potpredsednica IO Novog DSS-a Slađana Miletić.

Mi zajedno sa koalicijom NADA želimo da ubuduće stvarimo osnov u imenitelju koji se zove NADA za sve građane, za jednu poštenu, čestitu, odgovornu i savesnu vlast. Mislim da već koreni u tome postoje, ističe Dragoslav Ćirković iz Koalicije Niš, moj grad.

Napominju da je ovo uvod u zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima I pozivaju sve opozicione političke organizacije, udruženja građana I pokrete na saradnju. (kraj)DN/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicija "Niš moj grad" i Novi DSS potpisali deklaraciju o saradnji

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2024

Uz najavu zajedničkog nastupa na predstojećim lokalnim izborima i poziva svim opozicionim političkim organizacijama, udruženjima građana i pokretima na saradnju, Koalicija “Niš, moj grad” i Nova demokratska stranka Srbije potpisali su deklaraciju o saradnji. ..U zajedničkoj saradnji vide,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.