Kik-boks klub Niš i Bokserski klub Vitez proslavili uspešnu sezonu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kik-boks klub Niš i Bokserski klub Vitez proslavili uspešnu sezonu

Ukupno 25 pehara i preko 150 medalja na takmičenjima u boksu i kik-boksu osvojio je u 2019. godini Kik-boks klub Niš i Bokserski klub Vitez. Godinu na izmaku, koju označavaju kao šampionsku, proslavili su, a u novoj najavljuju fokusiranje na profesionalne borbe.

Kik-bokseri su osvajali medalje na regionalnim takmičenjima, nacionalnim i evropskim, kao i na brojnim međunarodnim turnirima. Slična situacija je i sa bokserima - na police niškog kluba smeštene su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << medalje sa takmičenja u organizaciji bokserskih saveza jugoistične Srbije i Srbije, kao i međunarodnih turnira.

Deo seniorske ekipe je uspešno nastupao i u profesionalnim boks i K1 borbama, što je i najveći cilj kluba u narednoj godini - rekli su u niškom klubu.

Od 25 osvojenih pehara, 11 ih je otišlo klubu, kao ekipno najboljem, a 14 njegovim takmičarima koji su proglašeni za pobednike.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.