Kamion se prevrnuo na auto-putu kod Pirota, zatvorena jedna traka za saobraćaj

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jul.2023, 12:57

Kamion se prevrnuo na auto-putu kod Pirota, zatvorena jedna traka za saobraćaj

Na auto-putu između Pirota i Dimitrovgrada, u blizini sela Poljska Ržana došlo je do saobraćajne nezgode kada se prevrnuo kamion, zbog čega je u smeru ka Dimitrovgradu i dalje na snazi obustava saobraćaja.

Iz policije potvrđuju da se šleper prevrnuo u blizini petlje Pirot-Istok, a iz Puteva Srbije kažu da se u smeru Graničnog prelaza Gradina u zoni nezgode saobraćaj odvija usporeno.

Ekipe su na terenu, javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja - saopštavaju iz Puteva Srbije.

Traka prema Pirotu je prohodna, dok je alternativni pravac ka Dimitrovgradu stara magistrala.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

NESREĆA NA AUTO-PUTU KOD PIROTA Prevrnuo se šleper i preprečio put, vozač prevezen u bolnicu (FOTO)

Izvor: Blic, 07.Jul.2023

Zbog prevrtanja šlepera, u prekidu je bio saobraćaj na auto-putu Pirot-Dimitrovgrad, na Koridoru 10. U međuvremenu je pomeren sa puta. Policija je preusmeravala vozila na regionalni put, ali je zbog gužve saobraćaj usporen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.