Kako postati policajac na Danu otvorenih vrata u PU Niš

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Jul.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako postati policajac na "Danu otvorenih vrata" u PU Niš

Na Danu otvorenih vrata, koji je će biti održan 10. jula u Policijskoj upravi Niš, svi kandidati koji su se prijavili na konkurs za upis u Centar za osnovnu policijsku obuku ili koji to planiraju, imali su priliku da saznaju sve informacije o uslovima konkursa, selekciji i kvalifikacionom ispitu..

Konkurs je raspisan za 351. kandidata za područje 22 policijske uprave na teritoriji Republike Srbije i 549 kandidata za PU Beograd.

Pored kandidata i građani >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << će takođe moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o obuci u Centru za osnovnu policijsku obuku, selekciji, kao i o svim detaljima kako da postanu policijski službenici.

Svi zaintresovani mogu da dođu u Policijsku upravu Niš (Nade Tomić 14) od 10 sati, u utorak 10. jula.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoreni dan u PU Vranje ZA BUDUĆE POLICAJCE

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jul.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova - Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku i Policijska uprava u Vranju, uz podršku Misije OEBS - a u Srbiji, organizuju Dan otvorenih vrata za sve mlade koji su zainteresovani za konkurs za prijem polaznika u osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Na Danu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.