Izvor: JUGpress.com, 01.Dec.2020, 19:04

Kako je izgledala javna rasprava o budžetu Leskovca za 2021. : Gradjani dostavljali predloge , gradonačelnik i saradnici pričali šta su radili

LESKOVAC

U skupštinskoj sali Grada Leskovca održana je javna rasprava o Nacrtu budžeta Leskovca za 20212. godinu. Zbog epidemioloških razloga nije bilo moguće organizovati prisustvo građana, ali su oni imali mogućnost da svoje predloge i ideje dostave preko pošte ili u elektronskom obliku. Na ta pitanja su odgovrali gradonačelnik Goran Cvetanović, pojedini članovi Gradskog veća Leskovca i lokalni funkcioneri u čije resore je zadiralo pitanje.

Većina >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od 20-ak pitanja se odnosila na infrastrukturne probleme a odgovori su se uglavnom odnosili na ono šta je lokalna vlast do sada radila .

Na kraju je Cvetanović rekao da će na sutrašnjoj sednici Gradskog veća biti usvojen Predlog budžeta za 2021. godinu što izaziva sumnju da je ova “javna rasprava” zapravo organizovana tek da se kaže da je bila i da se nijedan predlog, koji su dostavili gradjani, neće naći u predlogu budžeta za narednu godinu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je izgledala javna rasprava o budžetu grada Leskovca za 2012. godinu pogledajte na JUGpress TV

Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2020, 09:12

LESKOVAC..Kako je izgledala javna rasprava o budžetu grada Leskovca za 2012. godinu pogledajte na JUGpress TV....I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.