Izvor: JUGpress.com, 02.Maj.2021, 19:49

Kadri Veselji pušten da vidi porodicu na Kosovu

PRIŠTINA

Bivšeg predsednika Demokratske partije Kosova Kadri Veselljija , koji je osumnjičen za ratni zločin, puštio je u posetu Kosovu Specijalni sud.

Ovu vest je Klan Kosova potvrdila poltparolka Specijalnog tužilaštva Angela Griep.

Prema njenim rečima, pretpretresni sudija naložio je Uredu registara da vodi starateljsku posetu Veseljija Kosovu radi posete užoj porodici.

Klan Kosova saznaje da je Veselji pušten da poseti svog oca, koji je u >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << teškom stanju.

Po povratku na Kosovo, Veselji je posetio oca u mitrovačkoj bolnici, koju čuvaju brojni pripadnici bezbednosnih snaga, uključujući i  policiju Euleksa.

“Zbog nužnih humanitarnih razloga, pretpretresni sudija naložio je Uredu registrara da vodi starateljsku posetu Veseljija Kosovu kako bi video užu porodicu,” rekla je ona.

“Optuženi ostaje u pritvoru Specijalizovanog veća a EULEX i kosovska policija podržavaju kosovsko specijalizovano tužilaštvo”, objasnila je ona.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.