KK Zdravlje: Pobedom u derbiju završena uspešna sezona

Izvor: juGmedia, 20.Apr.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Zdravlje: Pobedom u derbiju završena uspešna sezona

LESKOVAC – U poslednjem, 26. kolu Druge lige Srbije, košarkaši Zdravlja su na svom terenu pobedili Napredak iz Aleksinca rezultatom 85:80, po četvrtinama 24:19, 14:17, 27:19 i 20:25.

Leskovčani su pobedom u derbiju kola stavili tačku na jednu po svemu uspešnu sezonu. Prvenstvo u Drugoj ligi Srbije košarkaši Zdravlja su završili na 7. mestu na tabeli sa 40 osvojenih bodova i pozitivnim učinkom od 14 pobeda i 12 poraza.

Utakmici su prisustvovali i predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Fudbalskog kluba Moravac Orion i na taj način uzvratli gest podrške jer su košarkaši Zdravlja prethodno bodrili sportske prijatelje na utakmici sa ekipom Bačke.

U sezoni u kojoj su ostvareni i premašeni svi postavljeni ciljevi, čak 17 od ukupno 18 licenciranih košarkaša Zdravlja bili su Leskovčani, a najavljeno je da će i u narednoj sezoni prioritet biti angažovanje igrača iz našeg grada.

Uprava, stručni štab i košarkaši Zdravlja zahvalili su se posle utakmice navijačima na sjajnoj podršci tokom čitave sezone i najavili da takva podrška za njih predstavlja obavezu da u sledećoj sezoni Košarkaški klub Zdravlje Leskovac krene u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Žonatas za spas Elčea

Izvor: B92, 20.Apr.2015

Fudbaleri Elčea savladali su na svom terenu ekipu Sosijedada 1:0 (1:0) u poslednjem meču 32. kola španske Primere...Domaćin je tako zabeležio drugi trijumf u nizu i osvojio važna tri boda u borbi za opstanak...Sosijedad je pretrpeo 12. poraz i nalazi se na 12. mestu na tabeli sa 38 osvojenih bodova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.