Još jedan snimak vožnje po auto-putu u suprotnom smeru kod Vladičinog Hana uznemirio građane

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2023, 17:56

Još jedan snimak vožnje po auto-putu u suprotnom smeru kod Vladičinog Hana uznemirio građane

Na deonici auto-puta kod Vladičinog Hana juče je zabeležen snimak vozača koji se pri velikoj brzini kretao u suprotnom smeru, što je česta pojava poslednjih meseci koja uznemirava građane i vozače.

I pored toga što je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić još septembra meseca Putevima Srbije naložio na u roku od tri nedelje na svim isključenjima postave dodatne saobraćajne znake upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru, nije poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da li je to urađeno na svim nephodnim mestima.

U pogrešnom smeru kod Vranja bio je jedan vozač, a sve to zabeleženo je i objavljeno na Instagram stranici 192.

Kako se može videti na snimku vozač se kretao u svojoj desnoj, ali zapravo u levoj brzoj traci što dodatno izaziva rizik od saobraćajne nezgode. Građani na društevnim mrežama oštro kritikuju ovakvu vožnju uz isticanje da za takve prekršaje treba da postoje veće kazne i oduzimanje vozačke dozvole.

Strah građana opravdava i činjenica da su ranije u samo tri dana tri nesreće izazvali vozači koji su se kretali suprotnim smerom i da je bilo smrtnih ishoda i povređenih.

Da li je policija doznala za ovaj snimak i otkrila vozača koji se kretao u suprotnom smeru nije poznato nije poznato, jer iz vranjske policije nisu odgovarali na pozive redakcije Južnih vesti.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.