Još 150 novozaraženih u Jablaničkom okrugu, najveći skok u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2022, 05:35

Još 150 novozaraženih u Jablaničkom okrugu, najveći skok u Vlasotincu

U poslednja 24 sata u Jablaničkom okrugu testirano je 512 osoba, a prema podacima leskovačkog Zavoda za javno zdravlje inficirano je 150 pacijenata. Najveći skok broja novih slučajeva u odnosu na prethodne dane zabeležen je u Vlasotincu, gde je pozitivan test dobilo 36 osoba.

Najviše novoobolelih i dalje je u Leskovcu - 86, a dvocifren broj zaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je i u Lebanu, njih 11. U Bojniku je kovid potvrđen kod 9 osoba, u Medveđi kod 6, dok je u Crnoj Travi zaražavanje potvrđeno kod 2 pacijenta.

Među novozaraženima je 77 zaposlenih, 40 penzionera, 26 nezapolsenih, 4 učenika, 2 deteta i 1 student - saopštavaju iz Zavoda.

Trenutno se čekaju rezultati 6 testova rađenih u zdravstvenim ustanovama širom okruga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pirotskom okrugu novozaražene 124 osobe, od početka godine 773

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2022

Na virus korona, prema poslednjim podacima pirotskog Zavoda za javno zdravlje, u Pirotskom okrugu pozitivne su još 124 osobe, a više od polovine zaraženih je iz Pirota - 65...Kovidom je zaraženo i 28 stanovnika Dimitrovgrada, kao i 24 Babušničana i 7 građana Bele Palanke...Od početka godine,...

Nastavak na JužneVesti.com...

U Jablaničkom okrugu i dalje raste broj pozitivnih na koronu, sada je 159

Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2022

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-MEDVEĐA-BOJNIK..U poslednja 24 sata od 626 rezultata sa teritorije Jablaničkog okruga , od toga za grad Leskovac 422, sa pozitivnim nalazom je 159 rezultata...Od toga 87 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 28 sa teritorije opstine Vlasotince, 16 sa teritorije opstine Lebane,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.