Iz MUP-a pozivaju građane da predaju neregistrovano oružje

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2023, 17:24

Iz MUP-a pozivaju građane da predaju neregistrovano oružje

Od sutra, 8. maja, do 8. juna svi građani koji poseduju neregistrovano oružje moći će da ga predaju najbližoj policijskoj stanici, saopštavaju iz MUP-a i dodaju da niko od njih neće krivično odgovarati.

Nakon tragedija koje su se dogodile u beogradskoj školi i Mladenovcu, a u kojima je stradalo čak 17 osoba, među kojima i dosta dece, iz MUP-a su odlučili da omoguće građanima, da bez ikakvih posledica i dokazivanja porekla, predaju sve vrste oružja bez obzira da li >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se radi automatskom oružju, bombama ili municiji.

Ujedno Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva i one građane koji nisu predali policijskim stanicama na čuvanje oružje nakon smrti vlasnika, da to sada i urade - stoji u saopštenju.

Dodaju i da će građani neregistrovano oružje moći da predaju u policijskim stanicama svakog dana od 7 do 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.