Intervju: Zoran Stojanović – predsednik gradske opštine Medijana

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju: Zoran Stojanović – predsednik gradske opštine Medijana

NIŠ – Predsednik Gradske opštine Medijana Zoran Stojanović najavio je da će 2015. godina biti proglašena „godinom preventivnog zdravlja“ u ovoj opštini, a takođe će i dalje biti „godina deteta“.

„Pokušaćemo da uz minimalne troškove obezbedimo bolju edukaciju stanovništva o značaju preventivne zdravstvene zaštite“, kazao je Stojanović.

Prema njegovim rečima opština Medijana potpisala je protokole o saradnji sa skoro svim zdravstvenim ustanovama sa područja grada i njihovi lekari će tokom čitave godine držati predavanja žiteljima ove opštine na najrazličitije teme iz medicine.

Intervju će biti objavljen sutra, 1.januara…

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Intervju: Boban Džunić – predsednik gradske opštine Palilula

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2014

NIŠ – Predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić najavio je da će u 2015. godini tražiti odgovornost čelnika pojedinih gradskih uprava jer zbog njihove pasivnosti brojni infrastrukturni poslovi u ovoj opštini nisu urađeni...„Tražićemo i da se ovlašćenja opština prošire kako opštine...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.