Identifikovan utopljenik kojeg niko ne traži

Izvor: juGmedia, 12.Jul.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovan utopljenik kojeg niko ne traži

Utopljenik pronađen u Nišavi minulog utorka je Nišlija staro 65 godina, bez kriminalnog dosijea, ali sklon alkoholu, utvrdila je niška policija.

Muškarac  je danas identifikovan na osnovu otisaka prstiju, jer niko od rodbine i prijatelja nije prijavio njegov nestanak.

Leš koji pluta Nišavom primetio je u utorak oko 15 časova gost kafića na splavu „Porto Belo“, a vatrogasci su ga izvukli iz reke nekoliko kilometar niže, u blizini Medoševca i ekonomije >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Kazneno popravnog zavoda.

Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, a pregledi su pokazali da smrt nije posledica krivičnog dela.

Za sada nije poznato da li je muškarac izvršio samoubistvo ili se radi o nesrećnom slučaju.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovek slučajno upao u Nišavu.  

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Policija identifikovala utopljenika u Nišavi, alkohol mogući razlog smrti?

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Jul.2018

Kako su potvrdili u PU Niš, na osnovu otiska prsta je identifikovan muškarac star 65 godina, koji je pronađen prošlog utorka mrtav u Nišavi kod Medoševca u Nišu...Nakon obdukcije u Institutu za sudsku medicinu KC Niš, je utvđeno da nije bilo nasilja, ali da je uopljenik bio sklon alkoholu, ali...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.