I ove godine besplatna škola za neplivače u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2023, 14:18

I ove godine besplatna škola za neplivače u Nišu

Kao i prošle godine, kada je obuku prošlo preko 600 dece, i ove godine na bazenima Sportskog centra "Čair" biće organizovana Besplatna škola plivanja. prijavljivanje dece je od 21. juna, a škola je namenjena deci rođenoj od 2012. do 2016. godine.

Dobru praksu ne treba menjati, ovako smatraju u Sportskom centru "Čair" gde je prošle godine osnove plivanja naučilo preko 600 dece u besplatnoj školi.

Poučeni iskustvom, odlučili smo da i ove godine, zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << plivačkim klubovima iz Niša organizujemo na isti način besplatnu obuku - kažu u SC "Čair".

Prijavljivanje dece je od 21. do 28. juna, od 9 do 11 sati, na biletarnici bazena "Čair".

Moguće je prijavljivanje samo sa zdravstvenom knjižicom za decu od 2012. do 2016. godišta - dodaju.

Obuka će krenuti od 3. jula u tri grupe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Besplatna škola skejta u Nišu za decu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2023, 12:06

Osnove skejtbordinga, sporta koji je debitovao na poslednjim Olimpijskim igrama u Tokiju, deca od 5 do 15 godina moći će da savladaju u besplatnoj školi koja će biti održana u četvrtak, 22. juna i u petak, 23. juna u parku Čair. ..Škola za decu od 5 do 15 godina; foto: Skejtbording i roler federacija...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.