Humanitarni bazar za pomoć Janku i Ognjenu u subotu u centru Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2020, 13:53

Humanitarni bazar za pomoć Janku i Ognjenu u subotu u centru Leskovca

Oni koji žele da pomognu u sakupljanju novca za lečenje 19-godišnjeg Janka Petrovića iz Aranđelovca i 8-godišnjeg Ognjena Stojanovića iz Bratimilovca, to mogu učiniti na humanitarnom bazaru koji će u subotu, 24. oktobra, biti održan kod spomenika Tomi Zdravkoviću. Igračke, slatkiše, knjige, garderobu, obuću će biti prodavani od 13 do 17 sati, a sav prihod odlazi u humanitarne svrhe.

Janku je dijagnostikovan tumor pre 5 godina, navode organizatori, a Ognjen boluje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << od spinalne atrofije mišića.

Osim prodajnih štandova, za decu će biti organizovana muzika, kao i animatori koji će ih zabavljati.

U nagradnoj igri možete osvojiti vredne nagrade među kojima se ističu vaučeri - navode organizatori.

Akciju prikupljanja novca pokrenula je humanitarna organizacija “Pokreni život”, a oni koji žele da pomognu u organizovanju bazara, kao i u vidu donacija mogu poslati poruku putem mejla [email protected] ili pozivom na 060 5796269 i 0604622060, a prilozi se mogu doneti i lično od 11 sati.

Program humanitarnog bazara zainteresovani će moći da pogledaju na Instagram profilu @pokrenizivot i na Fejsbuk stranici "Pokreni Život" u petak 23. oktobra.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

POMOZIMO MALOJ MINJI: U SUBOTU posetite HUMANITARNI BAZAR na OLIMPU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020

Provedite divan dan na Olimpu i pomozite Minji!..Malena Minja Matić boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1. Minji možemo pomoći tako što ćemo učestvovati u prikupljanju novca za preskupi lek zolgensma...Tim povodom na terenima SC „Olimp“, u subotu, 24. oktobra (12 – 17 h), se organizuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.