Humanitarni “Čupin memorijal” za pomoć Irini Trojanovski

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2023, 19:39

Humanitarni “Čupin memorijal” za pomoć Irini Trojanovski

Tradicionalni 18. memorijal u čast gitariste Zorana Radovanovića Čupe biće održan u Banovini u nedelju, 18. juna od 20 sati i biće humanitarnog karaktera, za pomoć devojčici Irini Trojanovski.

Organizatori “Čupinog memorijala” najavljuju da će Nišlije imati priliku da čuju bendove Mokri Jazz, Djole8, Stain, Ego i Mitra Zorića i kažu da iako će ulaz biti besplatan, biće postavljena kutija za sakupljanja priloga za pomoć Irini. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Svi ljudi dobre volje koji nisu u mogućnosti da prisustvuju koncertu, a hteli bi da pomognu Irini u njenoj borbi za prvi zagrljaj, mogu poslati SMS sa brojem 150 na 3800 - kažu organizatori.

Zoran Radosavljević Čupa je bio dugogodišnji basista grupe Galija, poznat kao dobar muzičar i veliki humanista. Preminuo je 2004. godine, a od 2005. godine se organizuju memorijalni koncerti u njegovu čast.

Organizatori “Čupinog memorijala” koji i ove godine ima slogan “Najvažnije je biti zdrav” su Udruženje građana Balkanrock i NKC uz pomoć Čupinih prijatelja, SKC-a i Fast radija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

18. Čupin memorijal "Najvažnije je biti zdrav"

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jun.2023

Osamnaesti po redu ČUPIN MEMORIJAL "NAJVAŽNIJE JE BITI ZDRAV" održava se u nedelju, 18. juna u dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovini) i biće humanitarnog karaktera, za pomoć maloj Irini Trojanovski, kako bi pobedila u velikoj borbi za svoj prvi zagrljaj i dodir...Zoran Radosavljević Čupa je...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.