Hapšenja zbog krađe

Izvor: juGmedia, 15.Jan.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog krađe

PIROT – Policija u Pirotu uhapsila je D.S. (22) i B.P. (33) iz Pirota, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.Sumnja se da su  ušli u prostorije pumpe „Auto gas Mitić“ u Pirotu i naredili radnici da im preda sav novac iz kase, a potom se automobilom dali u bekstvo. Pumpi je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 20.000 dinara, a radnica na pumpi nije zadobila povrede prilikom krađe novca.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i neprilagodjene brzine kretanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << osumnjičeni su kod uključne petlje iz Pirota na magistralni put udarili u zaštitnu ogradu. Jednog od osumnjičenih, policijski službenici su zatekli u vozilu, dok je drugi pokušao da beži, ali su ga policajci stigli i uhapsili.

(kraj)paz /iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.