Niš, četiri mladića izbodena nožem

Izvor: RTS, 14.Jan.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš, četiri mladića izbodena nožem

Četiri mladića izbodena su nožem noćas u Nišu. Trojica teže, a jedan lakše povređen. Policija uhapsila petoricu napadača.

U Nišu su, sinoć oko 23 časa, četiri mladića izbodena nožem. Bez ikakvog povoda, na bulevaru Cara Konstantina napala su petorica mladića, četvorica maloletnika starosti između 15 i 17 godina i osamnaestogodišnji Ivan V.

Niška policija uhapsila je svu petoricu napadača. Osumnjičeni maloletnici su uz krivičnu prijavu privedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nadležnom tužilaštvu, a za Ivana V. je doneto rešenje o zadržavanju do 48 sati.

Teške telesne povrede imaju trojica mladića Milan. S, Jovan P. i Tihomir S. svi 1995. godište, a lakše telesne povrede Miloš.S.

Iz Kliničkog centra RTS-u je potvrđeno da je njihovo zdravstveno stanje stabilno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno pet maloletnika zbog napada noževima

Izvor: Press, 14.Jan.2014

Sumnja se da su maloletnici starosti petnaest, šesnaest i sedamnaest godina i osumnjičeni Ivan V. (1995) iz Niša, sinoć oko 23.00 časa, u Ulici bulevar Cara Konstantina, bez povoda napali četiri osobe i naneli im više uboda nožem, nanevši teške telesne povrede Milanu S. (1995), Jovanu P. (1995)...

Nastavak na Press...

Veliki broj tuča u novogodišnjoj noći (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 14.Jan.2014

Doček Pravoslavne nove godine u Nišu obeležio je veliki broj tuča i teže povređenih mladića. U Hitnoj pomoći kažu da je mnogo maloletnika bilo pod dejstvom alkohola, što je verovatno i uzrokovalo nasilničko ponašanje.. .  .  .  .  

Nastavak na NTV.rs...

Mladići izbodeni zbog pogleda

Izvor: Blic, 15.Jan.2014, 07:16

Milan S. (18), Jovan P. (18) i Tihomir S. (18) povređeni su teže, a Miloš S. (18) lakše kada su ih 13. januara oko 23 časa, kako se sumnja, napali i izboli noževima Ivan V. (18) iz Niša i petorica maloletnika, uzrasta 15, 16 i 17 godina...- Četvorica mladića su sa Trošarine pošli na doček...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.