Hapšenja u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika

Izvor: juGmedia, 24.Jan.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika

NIŠ – Zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela pronevere i zloupotreba službenog položaja  uhapšeni su Vladimir M.(45), Snežana M.(63) i Slavica M.(59) iz Niša.

Oni se sumnjiče da su protivpravno prisvojili oko 9.800.000 dinara.

Osumnjičeni glavni blagajnici Vladimir M. i Snežana M., zajedno sa likvidatorom Slavicom M. u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika u Nišu, od osoblja Ambulanti koje su u sklopu Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika u Nišu koje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << naplaćuju usluge u gotovini, primali novac i čekove na ime usluga pacijentima koji su protivpravno prisvajali umesto da ga uplaćuju na tekući račun Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika u Nišu.

Kako bi prikrili manjak u blagajni osumnjičeni su sačinjavali blagajničke dnevnike sa neistinitom sadržinom i bez priloženih kopija priznanica o primljenom novcu, a takve blagajničke dnevnike su dostavljali likvidatoru osumnjičenoj Slavici M. koja ih je kao ispravne overavala svojim potpisom i dostavljala knjigovodstvu na knjiženje.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Hapšenja u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jan.2014

Zbog osnova sumnje da su izvršili krivična dela pronevere i zloupotreba službenog položaja uhapšeni su Vladimir M.(45), Snežana M.(63) i Slavica M.(59) iz Niša.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.