Grupa Valentino i zvanično za Novu godinu u Pirotu - za njihov nastup manje od milion dinara

Izvor: JužneVesti.com, 13.Dec.2023, 11:12

Grupa "Valentino" i zvanično za Novu godinu u Pirotu - za njihov nastup manje od milion dinara

Iako je izvođač već bio poznat jer se samo sa njima i pregovaralo, nakon završenog pregovaračkog postupka saznala se i tačna cena, pa će grupa Valentino u Pirotu na Trgu na dočeku Nove godine zabavljati Piroćance, a njihov nastup građane će koštati 940.000 dinara.

Na Trgu u Pirotu u novogodišnjoj noći pevaće se hitovi "Volim te još", "Oka tvoja dva", "Bez tebe", "Samo sklopi okice", "Idu ptice selice" i "Potonule lađe", benda Valentino, čiji je rad >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zija Rizvanbegović, poznatiji kao Zijo Valentino, obnovio 2001. godine.

Procenjena vrednost nabavke bila je 1,6 miliona dinara, a konačna dogovorena cena sa agencijom Stage plus iz Vrbasa, koju zastupa Borka Ćurković, a koja će angažovati bend, je čak 660.000 dinara manja.

Kultna pop-rok grupa osnovana je 1982. godine u Sarajevu, a jedan od njenih osnovača obnovio je njen rad početkom 21.veka.

Osim honorara za nastup muzičara, očekuje se da, kao i ranijih godina, posebnim nabavkama pirotski Dom kulture angažuje firme koje će biti zadužene za binu, ozvučenje i rasvetu, kao i za smeštaj, ishranu, posluženje i obezbeđenje koncerta, ali i za organizaciju vatrometa.

Svi koji se odluče na Novu godinu dočekaju na Trgu u Pirotu očekuje i kuvano vino i čaj, koji će se služiti besplatno, a u ponoć će biti organizovan vatromet.

Podsetimo, prošle godine zbog vanredne situacije nije organizovana proslava na Trgu, pa je otkazani koncert Nevernih beba održan za pravoslavnu Novu godinu.

Godinu pre toga u Pirotu su nastupale "domaće snage", bend Vesko i kuriri, godinu dana pre toga koncerta nije bilo zbog epidemije virusa korona, pre toga je 2020. godine koncert imala Goca Tržan, a za doček 2019. godine Piroćance su zabavljali Mira Škorić i Dragan Kojić Keba.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.