Granični prelaz Preševo: Zadržavanje 40 do 70 minuta na izlazu iz Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jul.2023, 09:36

Granični prelaz Preševo: Zadržavanje 40 do 70 minuta na izlazu iz Srbije

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS, zadržavanja na našiem graničnom prelazu Prešeevo su oko 70 minuta na izlazu iz Srbije. Prema nezvaničnim informacijama čeka se 70 minuta i više u oba pravca.

1. Izlaz iz Srbije- oko 40 minuta.

2. Ulaz u Srbiju - oko 45 minuta.

 Na TERETNIM terminalima

1. Izlaz iz Srbije - oko 70 minuta.

2. Ulaz u Srbiju - oko 30 minuta.

Radno vreme ovog graničnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << prelaza je 00-24č.

Novo vreme zadržavanja na ovom graničnom prelazu biće postavljeno odmah po dobijanju informacije od Uprave granične policije RS kada se to vreme zadržavanja bude razlikovalo od trenutno prikazanog na mapi.

Izvor: Uprava granične policije RS

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje na putevima i graničnim prelazima (01.07.2023.)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Jul.2023

SRBIJA – Prema informacijama od uprave granične policije, na ulazu u Makedoniju na prelazu Preševo zadržavanja su duža od 60 minuta.Na Prohoru Pčinjskom zadržavanja su oko pola sata. Iz pravca Mađarske na Horgošu međuzona je dobrim delom popunjena. Trenutno zadržavanja na našim putničkim...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.