Izvor: JUGpress.com, 18.Apr.2022, 19:42

Gradski odbornici odrekli se dnevnice za lečenje Vukana

VRANJE

Odbornici Skupštine grada Vranja, njih 65, odrekli su se dnevnice koja im pripada za današnju sednicu u humanitarne svrhe. Novac će biti doniran u fond za lečenje osmomesečnog Vukana Stoiljkovića.

Šef odborničke grupe vranjskih socijalista u lokalnoj Skupštini, Srđan Dekić, čija je i bila inicijativa, je rekao da dnevnica iznosi 5.000 dinara, dok je šefa odborničke grupe za hiljadu dinara viša. Na taj način biće prikupljeno oko 330.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dinara.

Podsetimo devetomesečni Vukan je oboleo od spinalne mišićne atrofije i za njegovo lečenje je potrebno 2 i po miliona evra.

Kako novac mora što pre da se prikupi Vranjanci su se kroz razne akcije organizovali da bi pomogli svom malom sugrađaninu. Kroz razne akcije, u vidu uličnih prodaja, raznim svirkama i žurkama, doniranjem pazara od prodatih kafa u kafićima, okupljanjem bajkera, slanjem poruka, ali i mnogim uplatama sa privatnih i poslovnih računa prikupljaju se neophodna sredstva. Samo za dva dana humanitarnog bazara koji je organizovan u pešačkoj zoni u Vranju prikupljeno je preko milion i 600 hiljada dinara.

Svi oni koji žele da pomognu, to mogu da učene odmah slanjem SMS poruke 1239 na broj 3030.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.