Izvor: JUGpress.com, 25.Avg.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnica Supetra o Kolindi: Lažne suze, veliko hrvatstvo, sve je to gluma

SUPETAR

(BUKA)

Ivana Marković , SDP-ova gradonačelnica Supetra, kritikovala je hrvatsku predsjednicu jer izbjegava komentarisati napad na Srbe u okolini Knina. Kolinda je, podsjetimo, rekla kako će pričekati policijski izvještaj, prenosi portal Buka

Marković, koja je široj javnosti postala poznata kad je jasno i nedvosmisleno osudila napad na sezonce iz Slavonije od kojih su neki Srbi, na Facebooku je napisala da je Kolinda u kampanji i boji se da izgubi koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << glas.

“Kolinda nije reagirala na napade jer je u kampanji i boji se da ne izgubi koji glas. Žena je to, koju prije svega doživljavam da glumi svoju ulogu predsjednice i njoj je jedino i samo bitno da ostane predsjednica u svom ružičastom dvorcu. Sve je to samo gluma, to bacanje na nogometaše, te lažne suze, ta ljubav, veliko hrvatstvo…Svaki njezin potez unaprijed je isplaniran samo sa ciljem da se svidi svojim biračima i ostane na toj poziciji. Što se tiče Plenkovića, zadnjih godina u RH ustaštvo je normalizirano uz blagoslov politike koju on provodi. Jedna od ostavštine europski orijentiranog i uglađenog premijera biti će što je radi svoje anemične odlučnosti mjesecima tolerirao ploču s ustaškim pozdravom u Jasenovcu i svojim nečinjenjem legitimirao taj pozdrav u javnost. Oboje svojim mlakim reakcijama snose veliki dio krivice za brojne napade na pripadnike dugih nacionalnosti samo radi toga što pripadaju drugoj vjeri ili drugačije pričaju. Svojim su činjenjem ili nečinjenjem izravno utjecali na širenje nevjerojatne količine mržnje u društvu. Oštro osuđuju’. I točka. Samo radi bontona, pristojnosti i ničeg drugog”, napisala je SDP-ova gradonačelnica.

(Foto: facebook)

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.