Grad Niš poziva građane da predlože kome uplatiti novac od Humanitarnog parkiga i vatrometa

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2023, 11:04

Grad Niš poziva građane da predlože kome uplatiti novac od "Humanitarnog parkiga" i vatrometa

Nakon odluke da umesto kupovine tradicionalnog vatrometa, taj novac bude preusmeren u humanitarne svrhe, Grad Niš pozvao je građane da daju predloge kome je taj novac, kao i prihod od "Humanitarnog parkinga", neophodan za lečenje.

Svoje predloge građani mogu da jave Kancelariji za brze odgovore, a za sada nije poznato koliko tačno novca je od vatrometa opredeljeno, s obzirom na to da je za celokupnu novogodišnju organizaciju izdvojeno skoro 11 miliona dinara.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je reč o "Humanitarnom parkingu" još oktobra iz Parking servisa rekli su da će na račun Grada Niša uplatiti milion dinara za lečenje dece.

Prošle godine, Gradsko veće jednoglasno je odlučilo da se upola manje, odnosno pola miliona dinara, preusmeri 4-godišnjem Maksiimu Milenkoviću koji ima genetske promene i 4-godišnjoj Jani Pavlović koja je rođena sa više tumora na vitalnim organima.

Tada je stigao i predlog za još jednu porodicu koja je taj novac ipak preusmerila drugoj deci.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Grad Niš pozvao građane da daju predloge kome da bude uplaćen novac u humanitarne svrhe, ali nije saopštio iznos

Izvor: Danas, 12.Dec.2023

Grad Niš pozvao je građane da daju predloge kome da bude uplaćen novac u u humanitarne svrhe koji je bio namenjen za novogodišnji vatromet od kojeg se odustalo, kao i prihod od "Humanitarnog parkinga".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.