Gde smo trenutno? - debata o stambenoj politici Niša

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2024, 11:48

"Gde smo trenutno?" - debata o stambenoj politici Niša

Građani će moći da ukažu na probleme u oblasti stambene politike u Nišu, ali i da daju predloge rešenja, u javnoj debati koja će biti održana u utorak, 9. aprila, od 18 sati, u Deli prostoru. Iz Lokalne fondacije Niš kažu da će zaključke preneti predstavnicima lokalne samouprave.
U planu je da Nišlije razmene iskustva, mišljenja i ideje o funkcionisanju stambenih jedinica, kao i o merama koje bi lokalna samouprava mogla da preduzme da unapredi stambenu politiku.
Građani, kao naši najveći saveznici i direktno zainteresovane strane, iz ličnog iskustva će ukazati na probleme koji nastaju kod unapređenja stanovanja i kvaliteta života, oblasti u kojima je pomoć najznačajnija, i daće konstruktivne...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.