Foto-vest: Kablovi prete prolaznicima kod parka za pse u Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Kablovi prete prolaznicima kod parka za pse u Čairu

Da bi neko mogao ozbiljno da se povredi zbog kablova koji su pali i preprečili put na stazi kraj parka za pse koji se nalazi u Čairu, upozorava Nišlija koji kaže da se oni kada padne mrak skoro i ne vide.

Građanin upozorava da se kablovi noću skoro i ne vide; foto: čitalac/Prijavi problem Već nedelju dana, kako svedoči čitalac, ovako izgleda jedna od staza u niškom parku Čair. Neko bi mogao da se saplete, jer se čim padne mrak kablovi ne vide - upozorava preko aplikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << "Prijavi problem".

Neko će da pogine od ovih kablova, po danu se i vide nekako, ali uveče. Ne daj bože da se desi nešto... - napisao je građanin u aplikaciji.

Oni koji šetaju čairskim parkom treba da budu oprezni ako prolaze ovim delom koji se nalazi odmah pored parka koji je namenjen psima i u blizini Uprave SC "Čair" i zatvorenog bazena.

Kaže da tako stoje već nedelju dana; foto: čitalac/Prijavi problem

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.