Festival “PozitivNI” završen opuštanjem u prirodi

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival “PozitivNI” završen opuštanjem u prirodi

Poslednji dan festivala “PozitivNI” posetioci su proveli u prirodi, a najzabavnije je bilo najmlađima koji su se družili, crtali, igrali društvene igre i bavili se alpinizmom.

Za razliku od subote, kada je uveče u Čairu bilo veselo uz bendove i pevače iz Srbije i regiona, nedelja je bila dan za relaksaciju u prirodi.

foto: Vanja Keser

Druženjem, smehom i dečijom grajom i zvanično je zatvoren ovogodišnji festival koji je, kako kažu organizatori, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za četiri dana održavanja okupio preko 200 kreativaca i umetnika, i na hiljade zadovoljnih posetilaca.

Svi sadržaji četvorodonevnog festivala bili su besplatni i otvoreni za posetioce - kažu organizatori.

Podsetimo, “PozitivNi” je počeo u četvrtak kada je izveden mjuzikl “Kosa”. Petak je bio planiran za koncert Josipe Lisac, ali je on otkazan zbog bolesti umetnice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.