Evergrin veče oduševilo publiku

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Nov.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evergrin veče oduševilo publiku

Tradicionalno, osmo po redu veče evergrin muzike pod nazivom „Pamtite me po pesmama mojim“, bilo je posećeno jednako dobro kao i prethodne, koje su bile posvećene muzici starih dobrih vremena.

U prepunoj sali bioskopa „Toplica“ pevalo je oko tridesetak izvođača.

Ovaj najposećeniji koncert, koji prokupački Dom kulture organizuje jednom godišnje, otvorio je Dragan Babić pesmom po kojoj je veče dobilo naziv, a koju je napisao Duško Trifunović. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Njegovo izvođenje pratio je Dečiji hor Doma kulture, koji je na ovoj manifestaciji nastupio prvi put.

Među najstarijim izvođačima večeri bili su Jugoslav Zvezdić i Strašimir Đokić, a najmlađi Milena Kostić i Milica Radenković. Koncert je trajao sat i po vremena, a među izvedenim kompozicijama bilo je za svakog ponešto. Oduševljena publika je po završetku ovog nesvakidašnjeg koncerta burnim aplauzom organizatorima poručila da ovakvih događaja u našem gradu treba da bude više.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.